Η φετινή σχολική χρονιά έκλεισε με την καλοκαιρινη μας εκδήλωση. Τιμήσαμε τους μαθητές μας της Γ’ Γυμνασίου και Γ’ Λυκείου με ιδιαίτερα δώρα και κατασκευές.Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Μαρκόπουλο, Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής και Υπεύθυνο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης καθώς επίσης και τον κύριο Φραγκάκη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού που μας στήριξε για μια ακόμη φορά με την παρουσία του και την μικροφωνική εγκατάσταση εκ μέρους του Δήμου. Επίσης θερμό χαιρετισμό απηύθυνε μέσω της Διευθύντριας η κυρία Γκιόκα – Λιόση, Πρόεδρος του Διαδημοτικού Οργανισμού “ΦΑΕΘΩΝ” και Δημοτική Σύμβουλος.
Ευχαριστούμε την κυρία Κουσινιώρη Γιώτα, εκπρόσωπο της Ένωσης Γονέων Ιλίου καθώς επίσης και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την προσφορά των αναμνηστικών μπλουζών, εδεσμάτων και ποτών.
Ευχαριστούμε θερμά τους κύριους Τσιμπίδα Κώστα, Στέλιο Γκρέκα, Κυριαζή Ρουσσακάκη και Μάριο Σαρέλα που πλημμύρισαν τον χώρο με την όμορφη μουσική τους.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς και τους μαθητές μας που στήριξαν αυτή την εκδήλωση και υποσχόμαστε από Σεπτέμβρη ότι θα επανέλθουμε δριμύτεροι.