Την 1η Δεκεμβρίου, ανταποκριθήκαμε με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα του Δήμου Ιλίου για την τελετή στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πολυδύναμο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης”!!!
Οι Latino Especial, η χορευτική Ομάδα του σχολείου μας,μέρος της ευρύτερης διασχολικής, παιδαγωγικής και πολιτιστικής Ομάδας των ΟΝΕΙΡΟΔΙΑΙΤΩΝ,χόρεψαν μια χορογραφία Σύγχρονου χορού με Χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο που δίδαξε η δασκάλα Σύγχρονου χορού και Ιωάννα Ζυμαρίτη. Ακολούθησε Latin χορός με την καθοδήγηση του δασκάλου Latin χορών Κέλσιου – Ραφαήλ Ισίδωρου Τσάβεζ που ξεσήκωσε όλους όσους χόρευαν εκεί με αποτέλεσμα όλοι οι παριστάμενοι να μπουν στο χορό και το κέφι να μεταδοθεί στην ατμόσφαιρα.
Στη συνέχεια το κέφι κορυφώθηκε όταν ο Μουσικός – συνεργάτης των ΟΝΕΡΟΔΙΑΙΤΩΝ και δημιουργός των Encardia και Alcedo, κος Κώστας Κωνσταντάτος συνόδεψε το τραγούδι των παιδιών, που με περίσσια χαρά τραγούδησαν μεταξύ άλλων τα πρωτότυπα κάλαντα των Encardia καθώς και τα Ηπειρωτικά κάλαντα, βάζοντας μας με μελωδικό και γλυκό τρόπο στο πνεύμα των γιορτών που θα ακολουθήσουν.
Το Δήμο εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Φραγκάκης Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κος Άρης Τσιμόγιαννης, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κος Φερεντίνος, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κα Βομπιράκη Νικολέττα, η Αντιδήμαρχος ΔΥ – ΟΥ – ΚΕΠ Αλεβίζου Ανδριάννα και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κος Χαραλαμπόπουλος Ιωάννης.
Τέλος,ευχαριστούμε θερμά του μαθητές του Ιδρύματος “Θεοτόκος” που μας πρόσφεραν απλόχερα τις υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες τους για να πραγματοποιηθεί ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.