Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, το σχολείο μας παρακολούθησε την ταινία “Εάλω η Πόλις. Ουκ εάλω η ρίζα” που δημιούργησε η συμπεριληπτική διασχολική ομάδα των ΟΝΕΙΡΟΔΙΑΙΤΩΝ σε συνεργασία με το σχολείο μας Ειδικό ΓΕΛ Ιλίου, το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Αχαρνών και το 1ο Γυμνάσιο Αγ. Αναργύρων.

Τη σημερινή μας εκδήλωση φιλοξένησε ο Δήμος Ιλίου στο Πολυδύναμο Πολιτιστικό και Αθλητικο Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης “του Δήμου Ιλίου.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Κ.Καφετζοπουλος από το 3ο ΠΕΚΕΣ Αττικής,η κα Βάνα Βυθοπούλου, Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Αγ.Αναργύρων, η κα Δεκατρή Ιωάννα,υπεύθυνη των Πολιτιστικών και ο Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κος Παύλος Λουκάκης.

Από το Δήμο Ιλίου μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Φραγκάκης Γιώργος, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, η Πρόεδρος του ΦΑΕΘΩΝΑ κα Στέλλα Γκιόκα -Λιόση, η Επιστημονική Υπεύθυνη κα Φίλιου,η κα Γωγώ Ανδρεάδη πρώην Δημοτική Σύμβουλος και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Βθμιας Εκπαίδευσης κος Μαρκόπουλος Φώτης.

Χαιρετισμούς απηύθυνε με μήνυμα του ο ΔΔΕ Γ ‘Αθηνας κύριος Θύμιος Αλεξανδρής.

Συγχαρητήριο μήνυμα έστειλε η Δρ. Δερέκα Μαρία, συντονίστρια του επιστημονικού έργου του σχολείου μας. Χαιρετισμό επίσης έστειλε και ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος.

Τέλος, θερμά ευχαριστούμε την κυρία Κρίνα Αναγνωστοπούλου φιλόλογο του σχολείου μας καθώς και την κα Παπουτσή Παναγιώτα από το 1ο Γυμνάσιο Αγ. Αναργύρων, κο Μπιμπή Κ. από το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Αχαρνών, αλλά και σε όλους τους συντελεστές της ταινίας για το υψηλής αισθητικής έργο τους.